Orbán és Orbán Vagyonvédelmi és Szolgáltató Bt.

Orbán & Orbán

Bemutatkozunk

Telefonszám: 00 36 23 343-976

Faxszám:00 36 23 343-976

Mobil:+36 30 984-6195

E-mail: info@orbanorban.hu

Cégünk filozófiája

 Az Orbán és Orbán vagyonvédelmi és Szolgáltató Bt. célja, hogy a vagyonvédelmi-és ezen tevékenységhez kapcsolódó szolgáltatások területén folytatott tevékenységével kivívja minden megrendelőjének elismerését, bizalmát,megszilárdítja az elmúlt időszakba végbement fejlődés alapjait. A szakma meghatározó és követendő példájává váljon biztosítva ezzel már meglévő valamint leendő ügyfelei és természetesen munkatársai számára azt a biztos alapot, melyre bátran építhetnek. Cégünk magas színvonalú, megbízható szolgáltatást kíván nyújtani ügyfelei számára.

-        Kiemelkedő színvonal elérése érdekében kizárólag magas szinten képzett munkatársakat alkalmazunk. Törekszünk a már kialakult, megbízható személyi állomány megőrzésére.

 

-        Folyamatosan bővítjük ismereteinket annak érdekében, hogy az általunk képviselt szakmai színvonalak mindenkor a legmagasabb igényeknek megfelelő szinten tarthassuk.

 

-        Tevékenységi körünket felügyelő illetve annak szabályozásában közreműködő hatóságokkal és szervezetekkel a már meglévő jó kapcsolatokat még inkább erősíteni kívánjuk.

 

Az Orbán és Orbán Bt. vezetői elkötelezték magukat a cégfilozófia maradéktalan érvényre juttatásának irányába, annak érdekében, hogy megrendelőinek bizalmát folyamatosan fenntartjuk.

Elérhetőségünk: